18:00

Referat: S Wanderers - Västerhaninge IF

Näst sista B-lagsmatchen för året, borta på Brunna IP mot Santiago Wanderers.
Det blev en riktigt bra, trevlig och underhållande match. Västerhaninge hade problem problem med att få ihop ett lag men till slut stod det 11 Västerahaningespelare där.

Santiago började bäst och satte hög press på Västerhaninge. Jesper fick göra ett par fina räddningar för att inte Santiago skulle spräcka Västerhaninges nolla. Istället var det Västerhaninge som tog ledningen genom Erol på passning av Micke. Micke gjorde comeback efter närmare åtta månaders bortavaro på grund av en knäskada. Några minuter senare ett mönsteranfall av Västerhaninge där bollen gick som på ett snöre, Stefan kommer runt på kanten och trycker in bollen i boxen där dyker Erol upp och gör sitt andra mål för dagen.

Santiago reducerar till 2-1 på ett distansskott . Nu kommer matchens delikatess. En andra boll och Ümit drar på ett stenhårt från 20 meter in i mål. Det sa bara kaboom. 3-1 till Västerhaninge i paus.

Santiago kommer ut i andra halvlek reducerar snabbt till 3-2 och även kvitteringen kommer strax efteråt. Lite av retroaktiv utdelning. Matchen står och väger till slut i den 88:e lite flipperspel i Västerhaninges straffområde. Ett försök till rensning men bollen träffar olyckligt för Västerhaninges del en Santiagospelare och studsar in i mål.

Bra kämpat och stundtals en riktigt bra fotbollsmatch.